Είναι γεγονός! Το Athens Food Market, η μεγαλύτερη γαστρονομική εμπειρία της πόλης, επιστρέφει στο καθιερωμένο της ραντεβού με τους foodies της Αθήνας για τέταρτη συνεχή χρονιά! Τα gourmet εστιατόρια της πόλης «κατεβαίνουν στους δρόμους», προβάλλοντας την street πλευρά τους!

Από 20 έως και 31 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κοτζιά, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι πιο gourmet καντίνες, για να αναδείξουν την street εκδοχή των πιάτων τους, με φόντο μερικά από τα πιο ιστορικά κτίρια της πόλης! Γνωστοί chefs talk-of-the-town εστιατορίων δημιουργούν αναπάντεχους συνδυασμούς, ανατρέποντας την πεποίθηση ότι η υψηλή γαστρονομία μπορεί να απευθύνεται μόνο σε ένα συγκεκριμένο κοινό.

Το Athens Food Market κατέχει σημαντική θέση μεταξύ των υπαίθριων γαστρονομικών εμπειριών στην Αθήνα. Άλλωστε, η ιστορία των αριθμών της περσυνής διοργάνωσης «μιλάει από μόνη της»…40.000 επισκέπτες απόλαυσαν την εμπειρία , πάνω από 25.000 μερίδες παρασκευάστηκαν δια χειρός 10 βραβευμένων chefs από 10 διαφορετικά εστιατόρια, που «κατέβασαν τα μενού τους στον δρόμο».

Η μεγάλη υπαίθρια κουζίνα του Athens Food Market θα μας μυήσει στα μυστικά της γαστρονομίας και φέτος, χαρίζοντας στο κοινό συναρπαστικές εμπειρίες και ταξίδια σε γεύσεις από τη Λατινική Αμερική έως τη Μεσόγειο, στα πλαίσια μίας άρτια οργανωμένης εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο.

Αρώματα από ιδιαίτερα υλικά που σιγομαγειρεύονται, γεύσεις από signature πιάτα και μοναδικά cocktails των καλύτερων εστιατορίων και bars της πόλης, γαστριμαργικές εκπλήξεις και, φυσικά, πολλή μουσική, θα πλημμυρίσουν σε λίγες ημέρες την πλατεία Κοτζιά, πείθοντας ακόμα και τον πιο δύσπιστο να κάνει μια βόλτα ανάμεσα στις πιο it καντίνες.

Στο χριστουγεννιάτικο Athens Food Market επιστρέφουν παλιοί μας γνώριμοι, ενώ παράλληλα υποδεχόμαστε και νέους συμμετέχοντες, με συνταγές που θα καταπλήξουν, σε μία φιλική και άκρως εορταστική ατμόσφαιρα!

Αν ανήκετε και εσείς σε εκείνους που απολαμβάνουν να τρώνε έξω, να ενημερώνονται για τις διεθνείς τάσεις και να δοκιμάζουν εναλλακτικά πιάτα και πρωτότυπες γεύσεις, το 4ο Athens Food Market Christmas Edition θα γίνει ο ιδανικός σας προορισμός για τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό μας πρόγραμμα!